Mijn naam is Cor Visser (1966)


Opgegroeid

Ik ben geboren in het Brabantse dorpje Hank en opgegroeid in een gezin met vader, moeder en zus. In mijn jeugd heb ik veel vrijheid ervaren. De Biesbosch was mijn speeltuin, hutten bouwen, fikkie stoken, vissen, zeilen en voetballen waren mijn voornaamste bezigheden in deze periode.

Werkzame leven

Tot mijn 20ste heb ik technische opleidingen gevolgd en ben ik jarenlang in teamverband werkzaam geweest als productontwikkelaar van technische machines en producten. Mijn sterke eigenschappen die ik met deze werkzaamheden met veel plezier in kon zetten waren buiten de kaders denken/ontwerpen en deze ontwerpen ook tot een product maken. Van creatie tot realisatie.

De omslag

2007 was voor mij een jaar van een grote omslag in mijn leven. Aan mijn huwelijk zonder kinderen kwam een eind, ik volgde mijn eerste meerdaagse training in persoonlijke ontwikkeling en begon te “ontwaken”, werd verliefd op mijn huidige partner Sandra, verhuisde naar Schoonhoven en kreeg een vaderrol in een gezin met 2 kinderen.

In deze nieuwe relatie met Sandra heb ik veel gewerkt aan mijn persoonlijke ontwikkeling waaronder, veel deelgenomen aan familieopstellingen, gevoelstherapie, persoonlijk coachtraject, dynamische meditatie, stemexpressie en de velen inzichten die onze relatie met zich meebrengt.

Volgende levensfase als coach

Door al deze ontwikkelingen waarbij ik meer energie, vrijheid, liefde, rust en balans ervaar ben ik ook enthousiast geworden voor het coach vak. Ik ben de afgelopen jaren opleidingen en trainingen gaan volgen waaronder, Quantum Touch incl. Self Created Health, Schouten & Nelissen Co-Active Coaching, Atma Energetisch Lichaamswerk.

Ik werk met veel voldoening en dankbaarheid binnen de door Sandra opgerichte coachpraktijk MAMSA.  

Mijn aanbod binnen de praktijk is:

·      lichaamsgerichte coaching 
·      assistentie en begeleiding bij teamcoaching binnen organisaties
·      assistentie bij workshops familie-opstellingen
·      mede-ontwikkelaar van een spel voor persoonlijke ontwikkeling dat binnenkort op de markt komt