Ben jij een coach of wil je je graag professioneel ontwikkelen en gaan coachen EN gevonden worden door jouw potentiële cliënten? 

 

Dan is dit online aanbod iets voor jou:

·      Vind je het van belang dat je niet alleen verandering maar werkelijke transformatie faciliteert?

·      Dat je werkt op de juiste laag waar het ontstaan van gedrag, belemmeringen of juist levenskracht te vinden is. Waardoor mensen in een aantal sessies voelbaar en zichtbaar groeien.

·      Wil je tools verkennen van diverse achtergronden, weten hoe het werkt en het durven inzetten? 

·      Vind je het belangrijk dat ook systemische interventies deel zijn van je gereedschapskoffer.

·      Sta je te trappelen om aan de slag te gaan maar word je nog niet gevonden door jouw potentiële cliënten?

·      Heb je begeleiding nodig bij het zichtbaar worden als coach in de wereld?

·      Ben je het zat om oppervlakkige tips en tricks te horen die van toepassing lijken op iedereen in de wereld en op zoek naar echtheid en maatwerk?

 

Verken dan zeker eens voor jezelf wat de online modules voor je kunnen betekenen.

 

 

Online leren en groeien, wil je:

·      Leren op jouw moment en in je eigen tempo.

·      Lessen zo vaak als je wilt kunnen terugkijken.

·      Materie op je in laten werken in de rust van je eigen bubbel en zonder interactie met anderen.

·      Oefenen met cliënten uit je netwerk en daarover al je vragen kunnen stellen tijdens de Q&A’s waar we aanwezig zijn om je te ondersteunen.

·      Weten hoe je zichtbaar kunt worden, weten wat je eigenheid is en dit vertalen in een duidelijk merk zodat je echt gevonden wordt?

 

Dit is mogelijk door het volgen van de ONLINE modules.

 

Dat er nu ook ondersteuning is bij de marketing van jou als ondernemer is mogelijk omdat MAMSA een samenwerking is aangegaan met Annemiek Dogan-Smit. 

 

We hebben samen een brug geslagen: de ervaren coach en de ervaren marketeer die (aankomend) coaches willen ondersteunen werkelijk het verschil te maken voor de ander en de eigen business.

 

Je leert het vak van coach, verdiept je aanpak als je al ervaring hebt en wordt ondersteund om zichtbaar(der) te worden in de wereld.

 

Annemiek heeft jaren gewerkt als marketeer voor grote merken als: `L Oreal, Philips en Nike. En een omslag gemaakt in haar leven en loopbaan. Een vrouw die droomt en dromen waarmaakt. Een inspiratiebron.

 

Haar expertise zet ze nu in voor een mooiere wereld door mensen een prachtig online aanbod aan te bieden bij rouw vanuit The Greef Academy (www.grief.academy). 

 

En nu ook voor ondernemers zoals jij en ik. Coaches die het verschil willen maken in een wereld die volop in transformatie. Die podium mogen krijgen en zichtbaar mogen worden waardoor ze gevonden worden door mensen die bij hun aanbod passen.

 

Annemiek is DE expert als het gaat om het neerzetten van jezelf en je aanbod op een manier die past bij jou. Op haar website stelt ze zich aan je voor (www.grief.academy).

 

Waar jij voor jezelf en je toekomst in investeert?

Online begeleiding van twee experts

Je volgt niet alleen de modules maar hebt de mogelijkheid om eens per maand samen met andere deelnemers tijdens een Q&A al je vragen te kunnen stellen aan Annemiek en Sandra.

 

Maatwerk

Het gaat over jou als mens, jou als professional en jou als ondernemer.

 

De opleiding begint bij de basis. Jij. 

En zo bouwen we stap voor stap op en komt alles aan bod:

-       Gereedschap

-       Visies: je bril om een laag dieper te kijken wordt ontwikkeld

-       De intake 

-       De opbouw van het traject

-       Demo’s waarin je kunt beleven hoe het in zijn werk gaat

-       Theoretische modellen en de vertaalslag naar een sessie

-       Het neerzetten van jezelf en je eigen merk

-       Praktische tools en opdrachten en een online werkboek voor het bouwen aan jouw zichtbaarheid in de wereld

 

Dit kan je verwachten van de modules van de online Coachopleiding:

 

Module 1

Introductie en jij zelf als coach

In de eerste module besteden we aandacht aan het doel van de training en de visie op coaching die de rode lijn is achter het succes. We hebben het over het werken op de juiste laag. Wat het vak van je vraagt en hoe jouw eigen levensverhaal van invloed is op het begeleiden van mensen.

 

Module 2

Het intakegesprek

We staan samen stil bij de het intakegesprek. Een enorm belangrijk moment in het traject. Daar waar je connectie maakt, de juiste laag om op te werken gaat verkennen. We geven je inzicht in hoe je dat effectief doet zodat het proces vleugels krijgt en geven je een aantal praktische tools die je speels en effectief in kan zetten in het eerste contact met jouw client.

 

Module 3

Biografisch werken

Ons levensverhaal bruist van de aanknopingspunten en wegwijzers voor een nog vervullende leven. Hoe ontdek je nu samen met jouw client welke dat zijn? Hoe maak je een biografie of leuke creatieve opdracht die het verhaal verteld tot instrument voor inzicht en groei.

 

Module 4

Systemisch werken

Systemisch werken, oftewel het betrekken van de familiegeschiedenis en de onderlinge zichtbare en onzichtbare verbanden die we hebben, zijn van onmisbare waarde voor werkelijke transformatie. Te lang hebben we mensen begeleidt op de laag van het individu alleen. Alles wat jij kan doen. Jij leert om stapsgewijs Systemisch coachen te verkennen om je client vrij te maken van aspecten uit de geschiedenis die voluit leven in de weg staan.

 

Module 5

Gedrag en overlevingsmechanismen

Je krijgt instrumenten die jouw en je client inzicht geven in het gedrag van jouw client en welke overlevingsmechanismen en dus ineffectief gedrag aanwezig is. We doen dit niet alleen vanuit het hier en nu maar leggen ook een link naar onze systemische bril van module 4. Dat maakt het dubbel zo effectief!

 

Module 6

Triggers

Het leven staat niet stil. Er komt van alles aan gebeurtenissen voorbij. Ook elementen die stevig in kunnen hakken op oude pijn, spanningen. Hoe je mentaal weerbaar kunt worden en je jouw clienten hierin psycho educatie kunt geven komt in deze module aan bod.

 

Module 7

Trauma

Het is een groot woord. Het komt voor in het ogenschijnlijk klein en in gebeurtenissen die we bestempelen als groot. Maar zodra een life event een mens in bochten doet wringen, vermijdend gedrag aanzet of een energielek is, is er werk aan de winkel. Je kunt hier zorgvuldig en eenvoudig mee aan het werk en leert een methode die jij met je client kunt oppakken. Maar die je ook je client kunt leren voor zelfzorg.

 

Module 8

Innerlijk kind

Als het levensverhaal, jij zelf, je pijn en je triggers ruimte hebben gekregen en in beeld zijn gebracht is het tijd om ouder te worden van je eigen innerlijk kind. Dat kwetsbare deel dat in plaats van weggestopt zichtbaar mag zijn en waar jij als volwassene zorg voor mag dragen zodat het je bron van levenskracht wordt. In deze module leer je dat je gedurende de dag te maken kunt hebben met 5 ‘ikken’ die mits goed gestuurd en ingezet door jou helpend kunnen zijn of je vast kunnen zetten in oude patronen. Verandering gegarandeerd.

 

Module 9

Herbesluiten

We blikken terug op het ontstaan van gedrag en de belangrijke rol die het nemen van nieuwe besluiten (Redecision) hierin heeft. Je krijgt handvatten hoe je jouw client kan ondersteunen om doorvoelde herbesluiten te nemen, het te ankeren en kleine nieuwe stappen te formuleren om zichzelf opnieuw te conditioneren met wat wel wenselijk gedrag is.

 

Module 10

Stappen zetten

Denken – voelen – doen

We maken kennis met het Mercedesmodel als middel om de diverse deurtjes in ons brein open te zetten zodat wat we willen en voelen ook vorm krijgt. Of juist andersom.

Je maakt kennis met transformatie in pocket formaat doordat we kijken naar de inzet van de 7 stappen van Theory U.

 

Module 11

Weerstand en gedoe 

In het contact met de ander komen we ook de rugzak van de ander tegen. Hoe zorg je ervoor dat jij als coach en dat jouw client in contact met anderen dicht bij zichzelf kan blijven en moeiteloos en respectvol met het drama en gedoe van de ander kan dealen zonder erin meegezogen te  worden? 

 

 

Interesse?

Stuur me een mailtje, dan kan ik laten weten wanneer Annemiek en ik een webinar organiseren zodat je met ons beiden kan kennismaken, je vragen kan stellen en nog meer te weten kan komen over de opleiding. We organiseren door het jaar heen diverse webinars voor al je vragen!

 

Ik plan graag een online of telefonisch gesprek met je in om je vragen te beantwoorden en samen te ontdekken of de online opleiding bij je past en is wat je op dit moment nodig hebt.