Coaching

 

‘De meest belangrijke ontdekkingen betreffen niet het vinden van nieuwe landen, maar het zien van de dingen met nieuwe ogen’

- Marcel Proust –

 

Als je op zoek bent naar iemand die je kan begeleiden met jouw persoonlijke ontwikkelingsvragen dan is dat best spannend. Je hebt zelf al een eerste en belangrijke stap gezet door ermee aan de slag te willen en dan wil je zeker weten dat jij in goede handen bent. 

De informatie op deze website kan een echte ontmoeting niet vervangen. Ik kan je wel vertellen wat ik belangrijk vind en wat ik inzet om de sessies samen met jou tot een succes te maken:

Ik begeleid je om bij je eigen antwoorden te kunnen, eventuele belemmeringen op te ruimen en energie en vitaliteit vrij te maken.

Vaak gaan een pas op de plaats maken en tegelijk meerdere sprongen vooruit maken samen op……..

De sessies werken op meerdere gebieden van je leven door: werk, privé, mentaal, fysiek, emotioneel en spiritueel (zingeving). Een investering met veel rendement!

Je wordt je bewust van gedragspatronen die niet (meer) behulpzaam zijn en je breidt je handelingsrepertoire waar nodig uit.

Principes zoals: leven in het hier en nu, zicht krijgen op het effect van je gedachten op je werkelijkheid, het volgen van je hart en regie nemen in je leven krijgen handen en voeten.

Vaak ontdek je dat inzicht in wat er speelt in de (geschiedenis van de) familie en het gezin waar je  onderdeel van uitmaakt ook onderdeel is van het ontwarren van de knoop waar je meer worstelt. Dat geeft ruimte, (in)zicht en werpt misschien wel een ander licht op je vragen en mogelijkheden.

Ik gebruik graag het woord begeleiden in plaats van coachen. Ik mag een moment in je leven naast je lopen om te reflecteren, je te stimuleren moed te verzamelen, stappen te zetten, je op te rekken, je rust te vinden, meer (van) jezelf te worden, jezelf te laten zien, zachter te worden of juist steviger, echt naar binnen te kijken, of juist naar buiten, in het oog van de orkaan te leren staan, je meer te verbinden met de ander of meer onafhankelijk te worden en los te laten wat niet meer bij je past.

Pas als we elkaar ontmoeten kunnen we ervaren of er de juiste klik is. Je mag dan ook altijd een afspraak maken voor een kennismakingsessie om te kunnen beslissen of je op de juiste plek bent.


De investering voor een sessie van 1,5 uur is

Particulier tarief  € 195,00 euro excl. BTW en € 235,95 euro incl. BTW

Zakelijk tarief € 360,00 euro excl. BTW