Even voorstellen…..

Sandra van Hoof (1975)

Als jong meisje was zij al zeer gevoelig voor de behoeften van anderen, was zij sfeergevoelig en had zij de magische (kind)gedachte om de mensen om haar heen beter te doen voelen en te helen.

Van kind af aan was zij gefascineerd door het ongeziene en heeft zij een sterk ontwikkeld vermogen om dat wat in het veld aanwezig is te zien, aan te raken en uit te nodigen om naar de oppervlakte te komen.

Na een aantal jaren werkzaam te zijn geweest in het HR vakgebied startte zij in 2006 haar eigen praktijk.

Haar ruim 28 jaar ervaring in het werken met mensen en organisaties, zelfonderzoek, het steeds verder verkennen van het coachvak, studie van allerlei stromingen, healingmethodes, moederschap en de begeleiding van vele cliënten maakt haar tot een allround vakmens.

Haar begeleiding en trajecten kenmerken zich door het verbinden van de kracht van haar innerlijk weten, systemisch werk, rijke theoretische achtergrond en een schatkist aan instrumenten en interventies.

Het feilloos aanvoelen wat er in het moment nodig is en het verbinden van haar kennis en ervaringen, maakt dat er een krachtig veld ontstaat waarin bewustzijnsgroei en transformatie kan plaatsvinden. Zij werkt zonder vaste structuur en vanuit een open mind en hart zodat wijsheid en inzichten zich van binnenuit kunnen tonen. Een werkwijze die diep vervullend, mind-blowing, helend en transformerend is.

Naast individuen weten ook organisaties en professionals hun weg te vinden voor hun ontwikkeling, het doorbreken van patronen, het ontdekken van en vaardig worden in (systemisch) coachen, versterken van persoonlijk leiderschap en inzicht in wat ze uit- en bij kunnen dragen in de wereld.


Michael P. Hesp (1974)

Zijn CV is misschien niet wat je verwacht van een professional die nu samen met Sandra in de door haar gestarte praktijk werkt: een loopbaan met (zware) fysieke arbeid onder zijn niveau en ver van zijn werkelijke kwaliteiten en missie in het leven vandaan. Van dakdekker tot systeembeheerder, magazijnmedewerker tot verkoopmedewerker in een spellenwinkel.

Parallel aan zijn werkzame leven was er altijd een spirituele ontwikkeling gaande waarin hij in contact kwam met voetreflextherapie, heeft leren masseren, zichzelf intuïtief ontwikkelde en een opleiding heeft gevolgd bij Kees de Vries (Sensi therapie) zodat hij mensen via de alternatieve weg kon begeleiden bij onbalans.

De reden dat het zo liep?
Een troebel zelfbeeld en door niet te weten hoe hij werkelijk contact kon maken, opgesloten zitten in zichzelf.

Hij heeft zich als jong volwassen man nog lang klein, niet bij machte en zonder doel in zijn leven gevoeld.
Het gemis aan echt contact met zijn vader en een schooltijd waarin hij als hoog begaafde niet tot zijn recht kwam en waarin het leek alsof hij niet kon leren, heeft hem flinke krassen gegeven.

Krassen die zo diep waren dat hij zichzelf als vader met twee jonge kindjes in de spiegel aankeek en moest erkennen dat hij meerdere verslavingen had en leed aan een depressie die zijn leven ruïneerde.
Dit was een keerpunt in zijn leven.
Hij heeft zichzelf bij elkaar geraapt en is fulltime in therapie gegaan. Hier ontdekte hij dat de partnerrelatie met de moeder van zijn kinderen hetzelfde destructieve patroon voortzette waarin hij opgegroeid was. Hij moest haar en het gezin in die vorm loslaten om zichzelf te hervinden.
En dat heeft hij gedaan.

Michael geeft regelmatig aan dat het voelt alsof hij in dit leven een tweede leven leeft.
Alle inzichten die ontstonden en het vinden van zichzelf hebben geleid naar een ander level van bestaan.

De schrale bodem die zijn jeugd ook was, naast al het moois dat hem werd gegeven, maakt hem tot de stabiele en warmhartige ‘wounded healer’ die hij nu is. Zijn intuïtie en observaties zetten je aan het denken maar bovenal voelen. Met weinig woorden komt hij snel tot de kern. Dat wat hij aanraakt werkt nog lang door in degene die met hem heeft gewerkt.

Hij heeft de Coachopleiding bij MAMSA gevolgd en is zijn eerdere opleidingen en levens- en werkervaring gaan combineren tot de coach die hij nu is.

Samen met Sandra begeleidt hij teams, individuen, professionals die zich willen scholen in het systemisch coachen (coachopleiding) en levenspartners in relatiecoaching.

Hij kan al zijn talenten kwijt in dit werk en voelt zich als een vis (of gezien zijn sterrenbeeld: kreeft) in het water.