LoopbaanCoaching


‘Ik maak onderscheid tussen een baan en werk. Een baan is iets wat we doen om in ons levensonderhoud te voorzien en onze rekeningen te betalen, maar werk is de reden waarom we hier zijn’

Matthew Fox

 

In je werk kun je jouw energie en creativiteit vormgeven, en een diepe voldoening beleven aan wat je tot stand brengt of bijdraagt. Werk kan een levende inspiratiebron zijn, maar dat kan soms verdwijnen. Werk kan dan ineens een frustrerende noodzaak worden die veel spanningen met zich meebrengt of als een dagelijkse sleur wordt.

Als mens hebben we de verantwoordelijkheid onze talenten en vermogens te ontplooien en met onze energie bij te dragen aan het leven. Creativiteit is onze tweede natuur. Het is een manier om onszelf tot uitdrukking te brengen en met enthousiasme te kunnen genieten van de wereld om ons heen.

In elke fase van je leven maak je keuzes. Welk vak past het best bij mij? Welke opleiding kan ik het beste volgen? Maar ook: waar ben ik op dit moment aan toe? Wat waren mijn drijfveren tot nu toe en wat vraagt de toekomst van me? Het is niet altijd eenvoudig om te bepalen welke stap in de juiste richting gaat. Het is zaak om eerst de balans op te maken.

In een loopbaancoaching traject wordt op creatieve wijze zorgvuldig onderzocht waar je passies, inspiratie, creativiteit en weerstanden liggen en hoe je zelfstandig zorg kunt dragen voor een goede energiebalans. Wanneer je je eenmaal bewust wordt van de mogelijkheden die je in je hebt en eventuele blokkades hebt weggeruimd, komt er vitale energie vrij die kan gaan stromen: dan ben je zover dat je jouw koers handen en voeten gaat geven: je maakt opnieuw een keuze.

Het traject is speels en energiek en heeft de diepgang die bij jou past. Je krijgt dieper inzicht in jezelf, in jouw unieke bijdrage, in jouw levens- en loopbaankoers. Aan het eind heb je handvatten om deze daadwerkelijk met een duidelijk plan van aanpak vorm te gaan geven. 

 

De investering voor een sessie van 1,5 uur is

Particulier tarief  € 195,00 euro excl. BTW en € 235,95 euro incl. BTW

Zakelijk tarief € 360,00 euro excl. BTW